Despre angajator
Aramark de la Denali Village are oportunități grozave de angajare de vară. În calitate de asociat vei avea ocazia să trăiești și să te joci într-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Statele Unite - Parcul Național Denali. Angajatorul este recunoscut în mod constant atât ca printre cele mai admirate companii din lume de către revista Fortune, cât și ca una dintre cele mai etice companii din lume de către Institutul Ethisphere.
Informații despre locuințe: Aramark Denali Village oferă mai multe opțiuni pentru locuințe. Locuința este în stil dormitor comun, unele camere includ o baie, iar altele oferă o baie comună. Clădirile de locuințe în sine sunt mixte. Depozitul este de 200 USD, datorat sosirii sau dedus din salariul.
Informații despre sosire: DATA DE ÎNCEPERE: Ar trebui să fie joi (prima zi a săptămânii de plată). Nu puteți lucra înainte sau după data de începere a DS-2019. DATA SOSIRII: ziua în care ajungeți la fața locului este cu o zi înainte de data de începere/DS-2019. Orice în afară de aceasta trebuie să fie pre-aprobat. DATA DE sfârșit: Nu există nicio muncă disponibilă după 24 septembrie 2026, indiferent de datele vizei. Dacă zburați către Anchorage sau Fairbanks, va trebui să ajungeți în acele orașe cu cel puțin o zi înainte de data de începere. Vă rugăm să verificați profilul postului pentru mai multe informații despre planurile de sosire.
De ce să alegi Aramark Destinations Denali Park Village:
- Disponibilitatea al doilea loc de muncă.
- Reduceri pentru excursii de zbor, tururi cu barca cu jet, gospodărie cu husky, safari cu jeep, golf, caiac, tururi cu elicopter, aterizare la ghețar, tiroliană, tururi cu ATV-uri, vânzare cu amănuntul și produse alimentare și băuturi;
- Excursii gratuite cu autobuzul în Parcul Național Denali.
Kitchen Crew
Ai 3 mese pe zi cu $15. Reduceri pentru tururi de zbor panoramic, plimbări cu barca cu motor, safari cu jeep-ul, tururi cu elicopterul,tururi cu ATV, precum și la magazine și restaurante.
Prepararea alimentelor și produselor de patiserie de calitate conform meniului planificat, asigurarea depozitării corecte și igienice a alimentelor, servirea alimentelor conform programului meselor, politicilor și procedurilor departamentulu




